.
Luk Wyns
woensdag 26 juli 2023

Luk Wyns: “Die reeks komt er wellicht niet meer” 

Het was te mooi om waar te zijn 

Ooit zei Luk Wyns dat er een Amerikaanse remake zou komen van ‘Crimi Clowns’. We zijn ondertussen een aantal jaren verder en die remake is er nog altijd niet gekomen.

“Die komt er wellicht ook niet meer, het momentum is weg. Enfin, het is nu nog maar eens in optie genomen, voor de derde keer inmiddels al, maar ik hoop er niet al te hard meer op. De tweede keer, dat was heftig. Alon Aranya, mijn producer in Hollywood, belt me in alle staten op: ‘Johnny Depp wil het doen!”, begint Luk zijn verhaal in Humo.

De zus van Johnny, Christi Dembrowski heeft een eigen productiehuis ‘Infinitum Nihili’ wat zoveel betekent als ‘Het oneindige niets’ en dat productiehuis heeft zijn naam alle eer aan gedaan.

“Drie weken later las ik dat mijn held in de problemen was gekomen met vermeend overspel en een aantal andere slechte gewoontes. ‘Crimi Clowns’ is toen op de lange baan geschoven en uiteindelijk simpelweg geschrapt. Dus ja: dikke pech. Maar wie wet is er wel een internationale toekomst weggelegd voor ‘Knokke Off’”

Bio van Luk Wyns

Meer Over:

Luk Wyns