.
Luk Wyns
woensdag 31 augustus 2022

Luk Wyns presenteert ‘BattleCat’: “Ik ben heel wat naïviteit kwijt”

Hij heeft er hard voor gewerkt

Realityprogramma’s zijn de dag van vandaag nog altijd erg populair. Op VTM2 kan je nu elke week kijken naar ‘BattleCat’, gepresenteerd door Luk Wyns. Hem kennen we nog allemaal uit ‘Crimi Clowns’

Die reeks werd onder andere opgenomen in zijn villa in Schoten. ‘Thuiswerken is voor mij de normaalste zaak van de wereld geworden. Ik zou me ontheemd voelen als ik ooit nog in een duf kantoorgebouw zou moeten werken”, lacht Luk.

Er waren plannen om een Amerikaanse remake te maken van ‘Crimi Clowns’, dat Johnny Depp zou producen. Maar die plannen zijn afgeblazen.

“Nu zijn er gesprekken aan de gang met een ander productiehuis, maar ik blijf met mijn voetjes op de grond. Op dat vlak ben ik al een hoop naïviteit kwijt.”

Met ‘BattleCat’ gooit Luk het over een andere boeg. In het programma volgt hij kooivechtster Cindy Dandois. “Ik heb er de voorbije maanden dag en nacht aan gewerkt en viel van de ene verbazing in de andere. Ik wilde eerst zes kooivechters volgen, maar Cindy’s verhaal is zo interessant, dat ik heb beslist alleen haar leven te portretteren.”

Bio van Luk Wyns

Meer Over:

Luk Wyns