.
Lynn Van Royen
woensdag 17 januari 2024

Lynn Van Royen: “Ik wil de schade niet inhalen” 

Ze heeft er nu tijd voor 

Showbizzsite.be 17/1 14:00

Lynn Van Royen heeft al bewezen dat ze een van de strafste actrices van ons land is. Maar dankzij ‘De Expeditie: Groenland’ heeft ze ook nog eens bewezen dat ze een straffe madam is en een enorme doorzetter. Ze is klein en tenger, maar ze heeft zich de hele expeditie niet laten kennen.

De familie en vrienden van Lynn verklaarden haar voor gek toen ze vertelde dat ze aan het programma zo gaan deelnemen. Maar zelf was Lynn onmiddellijk heel enthousiast. Ze was helemaal klaar voor dat zotte avontuur.

De actrice vertelt aan het begin van het programma dat ze nooit verre en grote reizen heeft kunnen maken omdat ze vroeg mama is geworden. Dat heeft ze nu ruimschoots goed gemaakt. Toch voelde het niet aan als een gemis.

“Totaal niet. En het is ook niet dat ik nu mijn schade wil inhalen. Ik ben niet iemand die veel achteruit kijkt. Maar nu de kinderen groter zijn, kan ik wel tijd maken voor verre reizen. Misschien wel naar andere uithoeken, het moet niet zo koud zijn. Nu was het wel extreem”, klinkt het in Story.

Bio van Lynn Van Royen

Meer Over:

Lynn Van Royen