.
Lynn Wesenbeek
donderdag 30 november 2023

Lynn Wesenbeek: “Die ene nacht zag ik haar terug”

Nochtans is ze al overleden

Iedereen droomt ’s nachts, maar weinig mensen onthouden ook waarover ze dromen. Lynn Wesenbeek vergeet ook snel wat ze heeft gedroomd, maar af en toe onthoud ze wel iets van wat ze gedroomd heeft.

“Er is er één uit m'n tienerjaren die me altijd is bijgebleven, omdat hij zo beklijvend was. Ik woonde in die tijd in de wijk Luchtbal in Antwerpen en droomde dat er op het plaatselijke voetbalplein een vliegtuig was neergestort. Dat heeft me toen zo aangegrepen dat ik die beelden nooit ben vergeten”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Maar er is nog een droom die haar altijd is bijgebleven. Die droom ging over haar moeder. Zij is gestorven toen de presentatrice 20 was.

“Maar die ene nacht zag ik haar weer en wandelde ze het gebouw binnen waar we vroeger samen hebben gewoond. Ik wilde haar aanraken, maar ze hield me tegen. 'Niet doen', zei ze, 'het is nog niet oké, ik ben nog niet weg', maar ik deed het toch en het voelde niet goed, het voelde koud. Daar hield de droom op en dat was ook meteen de laatste keer dat ik haar zag. Ze is daarna niet meer in mijn dromen voorgekomen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Lynn Wesenbeek

Meer Over:

Lynn Wesenbeek