.
News Image

Lynn Wesenbeek: “Ik doe dat heel graag” 

Zij is een creatief iemand 

Lynn Wesenbeek was een duizendpoot toen ze bij VTM aan de slag was, maar is dat nog steeds. Ze bleef na haar ontslag niet bij de pakken zitten, zo blijkt uit een gesprek met Humo.

Ze geeft mediatraining aan bedrijfsleiders en werkt als moderator voor onder andere de Europese Commissie. “Ik doe dat heel graag”, verklapt ze. “Het verruimt mijn blik en ik wordt er nog voor betaald ook.”

Daarnaast is ze graag creatief bezig. Enkele jaren geleden begon Lynn met boetseren. Het gaf haar rust en evenwicht. Een niet te stoppen proces. Intussen staat de woonkamer vol creaties zegt ze trots. Ze zou er graag meer mee doen, want een doel blijven hebben is belangrijk.

“Ik las ooit dat het risico op een alcoholverslaving stijgt als je met pensioen bent gegaan. Je hebt veel tijd, je schenkt om halfelf een aperitief in, tegen de middag is de fles leeg… Dat gaan we dus niet doen”, lacht ze.

Het ouder worden maakt de jonge zestiger wat onbevangener. “Wees ’s ochtends blij dat je er nog bent. Op een dag gaan we dood, maar op alle andere dagen niet. Gebruik je tijd daarom wijs”, besluit Lynn Wesenbeek in Humo.

Bio van Lynn Wesenbeek

Meer Over:

Lynn Wesenbeek