.
Lynn Wesenbeek
vrijdag 5 mei 2023

Lynn Wesenbeek: “Ik wil dan wel vanaf nul starten” 

Ze sluit een nieuwe partner niet uit 

In 2001 ging Lynn Wesenbeek uiteen met Geert Versnick, de vader van haar dochters. Sindsdien is er niet echt nog een vaste partner geweest in het leven van Lynn, maar dat vindt ze prima.

“Datingsites zijn niet aan mij besteed. Ik sta open voor een nieuwe relatie, maar niet ‘om iemand te hebben’. IK ben niet op zoek naar een ‘redder’, bedoel ik. Ik zie een relatie vooral als een leuke toevoeging in mijn leven”, zegt Lynn in Primo.

Maar het is dus niet uitgesloten dat Lynn iemand nieuw vindt waarmee ze ook gaat samenwonen. Al moet dat wel het liefst met water in de buurt zijn.

“Ik zie ons wel samen aan zee wonen of zo. In elk geval zou ik het liefst van nul starten. Dus niet week om week bij de één of de andere, want dan is geen van beiden ooit helemaal thuis.”

Alleen oud worden, daar heeft Lynn nog niet echt over nagedacht. Ze hoopt vooral dat ze oud mag worden. “Vandaag voel ik me nog jong. Alleen oud worden is trouwens een keuze. Dan bedoel ik niet per se met een partner. Door actief te blijven, te investeren in jezelf én anderen, door bijvoorbeeld vrijwilligerswerk te doen, ben je niet alleen.”

Bio van Lynn Wesenbeek

Meer Over:

Lynn Wesenbeek