.
News Image

Lynn Wesenbeek springt nog over een huis 

Schrijf haar nog niet af! 

Duivel doet al Lynn Wesenbeek werd afgelopen november 60. Wat dat met haar doet, lezen we in Humo. “Ik heb het gevoel dat ik nog over een huis kans springen, maar tegelijk voel ik me ook dankbaarder voor wat ik kan”, legt ze uit.

Vijftig worden ervaarde Lynn Wesenbeek als ingrijpender. Ze schreef er toen het boek ‘Vijftig tinten wijs’ over. “Misschien ga je scheiden, of je groeit na de drukke jaren naar elkaar toe. Je moet afscheid nemen van je ouders, de kinderen gaan het huis uit.

Als je 60 wordt, wordt je ook rustiger: er verandert niet zoveel meer”, mijmert de prille zestiger in Humo.

De moeder van Lynn werd slechts 49 jaar en dat deed haar de leeftijd van vijftig relativeren. Hetzelfde gebeurde de dat dat ze 60 werd. In haar postbus zat een uitnodiging voor de begrafenis van iemand die niet ouder dan 60 was geworden. “Ineens zag ik alles weer in het juiste perspectief.”

Sinds kort begint Lynn haar dag met een vers fruitsapje. Het was een tip van haar buurvrouw, die er met 74 jaar nog fantastisch uitziet. “Ik probeer zo gezond mogelijk te leven. Er is niets mis met af en toe een glas wijn, maar dat hoeft geen fles te zijn,” merkt ze nuchter op in Humo.

Bio van Lynn Wesenbeek

Meer Over:

Lynn Wesenbeek