.
Lynn Wesenbeek
maandag 18 december 2023

Lynn Wesenbeek: “We hebben het op de beste manier aangepakt”

Ze bleven vrienden

Lynn Wesenbeek is gelukkig met het leven dat ze heeft. Maar natuurlijk zijn er ook bij haar dingen in het leven die ze liever anders had gezien. Er zijn wel wat dingen die ze aan haar geschiedenis wil veranderen.

“Natuurlijk had ik liever gehad dat mijn moeder er nog was geweest. Ze zou vandaag 90 zijn geworden. Maar evengoed vraag ik me af of het leven dan hetzelfde zou zijn geweest. Want ja, ik heb er kwetsbaarheid door gekregen, maar ook kracht en doorzetting. Iemand zei me daar onlangs over: 'Je hebt toen T.I.N.A. ontmoet'. There Is No Alternative. En zo was het. Er was geen alternatief”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Ze is ook gescheiden van de vader van haar kinderen, Geert Versnick. Hoewel het heel jammer is, is ze er toch van overtuigd dat de scheiding onvermijdelijk was.

“Maar we hebben het ook op de best denkbare manier aangepakt. We zijn vrienden gebleven, we komen overeen en we hebben dezelfde visie over de kinderen. Hadden we dan uiteen moeten gaan? Als we samen waren gebleven, waren we misschien niét overeen blijven komen en zouden we vandaag misschien niet de goeie vrienden zijn die we zijn. We leiden elk ons leven met de mensen die daarbij horen, de kern zijn onze kinderen en ik ben ongelooflijk dankbaar dat dat lukt. Maar dat we diegenen die ons het meest dierbaar zijn — onze kinderen — pijn hebben gedaan met die keuze, daar heb ik spijt van, ja.”

Bio van Lynn Wesenbeek

Meer Over:

Lynn Wesenbeek