.
M-Kids
zondag 2 juli 2023

M-Kids: “Voor ons is dat wel emotioneel”

Zij maken het voor de eerste keer mee

Dat de M-Kids ooit een reünie zouden houden, dat hadden we niet meteen verwacht. Maar speciaal voor de Foute Party van Qmusic en Tien Om Te Zien maken de drie dames toch graag een uitzondering.

De kleine meisjes van toen zijn ondertussen drie volwassen vrouwen geworden. Britt heeft 2 dochters en werkt als bediende. Davina werkt als douanedeclarant bij de haven van Antwerpen en Tamara is kleuterjuf.

“Mijn kleutertjes weten niet dat ik ooit BV was, maar als ik onze liedjes gebruik in de klas, vinden ze die altijd heel leuk”, lacht Tamara in Dag Allemaal.

Ook het jongste dochtertje van Britt is helemaal gek van de nummers die haar mama ooit maakte. Zo vindt ze ‘De Indianendans’ geweldig. “Het is tof dat mijn oudste haar mama eens op een podium zal zien staan.”

En ook voor Tamara en Davina wordt hun optreden extra bijzonder. “Wij hebben een broer die pas geboren was toen de M-Kids aan de top stonden. Hij kijkt er ook heel erg naar uit om zijn zussen eindelijk eens te zien zingen en dansen. Voor ons is dat ook wel emotioneel.”

Bio van M-Kids

Meer Over:

M-Kids