.
M-Kids
zaterdag 23 december 2023

M-Kids: “We waren bang hoe ze zouden reageren”

Maar het viel goed mee

De M-Kids stonden vlak voor de zomervakantie nog eens met z’n drieën op het podium tijdens de Foute Party van Qmusic. Het leek alsof er nooit iets was veranderd en alsof ze al die voorbije jaren niks anders hadden gedaan.

“Gelukkig zijn we met z’n drieën. We weten dat als er iets fout zou lopen op het podium, we op elkaar kunnen terugvallen. We maken het nu wel een pak bewuster mee. Als kind zit je vol energie en ga je mee met alles wat op je pad komt. Als dertiger drie optredens na elkaar doen hakt er ook al meer in. Ik ben blij dat ik na een optreden terug in mijn zetel mag kruipen”, lacht Davina in Flair.

De M-Kids zijn altijd heel populair geweest, maar dat hun comeback zo’n groot succes zou worden, dat hadden ze niet meteen verwacht. Maar ze vonden het wel heel leuk.

“We waren in het begin een beetje bang voor hoe mensen zouden reageren. Wie vroeger naar onze muziek luisterde, is ondertussen net als wij een dertiger. We waren bang dat ze onze muziek nu te kinderachtig zouden vinden. Maar de reacties waren zo positief!”, zegt Tamara.

Bio van M-Kids

Meer Over:

M-Kids