.
M-Kids
donderdag 6 juli 2023

M-Kids: “We waren daar niet rouwig om”

Het was erg hectisch

Van 1999 tot 2005 waren de M-Kids bijzonder populair in Vlaanderen. Zelf koesteren de dames ook goede en warme herinneringen aan hun hoogdagen. Zij vonden de reünie tijdens de Foute Party van Qmusic dan ook geweldig.

“We hebben een andere jeugd gehad dan onze klasgenoten, maar zijn dankbaar voor wat we in de plaats hebben gekregen. Het was hectisch. Mee op schoolreis gaan kon niet, maar we vlogen wel soms met een helikopter van het ene naar het andere optreden. We mochten optreden in Disneyland en stonden als jongste artiesten in het Sportpaleis”, zeggen de M-Kids in Dag Allemaal.

Ze namen ook het themalied van ‘Spy Kids 2’ op en kregen daardoor de kans om Antonio Banderas te mogen ontmoeten. Een moment dat ze niet snel meer zullen vergeten.

Maar toen ze ermee ophielden, vielen de drie gelukkig niet in een zwart gaat. “In de tijd dat we in ‘TOTZ’ optraden, werden we voortduren aangesproken door fans als we iets gingen eten of een terrasje doen. Dat we eindelijk wat ademruimte kregen, daar waren we zeker niet rouwig om.”

Bio van M-Kids

Meer Over:

M-Kids