.
Maarten Bosmans met dochter Amélie
zaterdag 26 augustus 2023

Maarten Bosmans: “Ik moest daar onmiddellijk mee stoppen” 

Hij zag het niet meer zitten 

Acteur Maarten Bosmans heeft een zware ingreep moeten laten uitvoeren. Hij moest zijn gehele voorvoet laten amputeren en is daar nu volop van aan het revalideren. Gelukkig krijgt hij veel hulp van vrienden en familie.

“Ik heb de voorbije weken ongelooflijk veel steun gehad van vrienden en collega’s. Ik heb meer dan duizend berichten gekregen! Ik ben er oprecht van aangedaan hoeveel mensen mij graag zien. ‘Als die allemaal naar mijn begrafenis komen, wordt dat een dure affaire’, heb ik tegen mijn pubers gezegd”, lacht Maarten in Dag Allemaal.

En ondanks alles blijft Maarten toch positief in het leven staan. Ook al was het niet altijd makkelijk. Slechts één dag zat hij er eens volledig door.

“Dat was vlak na de operatie. Toen dacht ik: ‘Stel dat ze nu weer zeggen dat het niet goed is, dan moet m’n hele voet eraf.’ IK heb het toen heel moeilijk gehad. Tot grote ergernis van mijn vrouw heb ik toen tot op de euro uitgerekend wat zij zou overhouden als ik er niet meer zou zijn. Zij heeft tegen mij gezegd dat ik daar onmiddellijk mee moest stoppen.”

Bio van Maarten Bosmans

Meer Over:

Maarten Bosmans