.
Maarten Bosmans met dochter Amélie
woensdag 27 september 2023

Maarten Bosmans terug aan het werk

Hij laat zich niet ontmoedigen

De voorbije zomer zou Maarten Bosmans liefst zo snel mogelijk willen vergeten. Hij moest zijn voorvoet laten amputeren en was ook enorm ongerust over de impact die het allemaal zou hebben op zijn job.

Met aangepast schoeisel zou Maarten zijn job nog steeds kunnen uitvoeren en zou hij normaal kunnen stappen. Dat zou nodig zijn voor de musical ‘Zo mooi, zo blond’ waarin hij nu te zien is.

“Ik ben nog steeds aan het revalideren. Binnenkort worden er opnieuw foto’s van mijn voet genomen en mag ik misschien eindelijk weer stappen zonder hulpmiddelen. Ik had meer dan gehoopt dat het intussen allang zover zou zijn, maar het is wat het is. Ik zie mijn chirurg iedere twee weken en na zo’n bezoek moet ik mezelf toch altijd weer even oppeppen”, klinkt het in Dag Allemaal.

Maarten raakt iedere keer weer een beetje gefrustreerd als hij te horen krijgt dat hij toch twee weken langer op krukken moet lopen. Al beseft hij ook dat hij blij mag zijn dat er geen verdere complicaties optreden.

“Ik ben zo blij dat ik in ‘Zo Mooi, Zo Blond’ mag meespelen. Fantastisch dat de mensen van AuFond Producties mijn rol niet aan een ander hebben gegeven na wat mij is overkomen. Daar ben ik hen eeuwig dankbaar voor.”

Bio van Maarten Bosmans

Meer Over:

Maarten Bosmans