.
Maarten Cop
donderdag 22 december 2022

Maarten Cop: “Ik ben gegaan zonder hoge verwachtingen”

En met succes

Maarten Cop is sinds iets meer dan een jaar een vaste waarde geworden in ‘Familie’. Zijn personage Jelle Van den Bossche is ook erg geliefd bij de kijkers en de acteur hoopt dan ook dat hij nog lang kan blijven meespelen.

De acteur heeft natuurlijk ook nog een echte familie, en die is onmisbaar voor de man. Hij is nog maar 22 en woont dan ook nog steeds thuis.

“Het is gewoon heel makkelijk. Ik moet me niets aantrekken van de was en de plas. Ik geniet van de privacy op mijn eigen kamer, maar ik hou ook van het gezelschap, want ik kan niet goed alleen zijn”, lacht Maarten in Story.

Het is dankzij zijn moeder dat Maarten is beginnen acteren. Zij duwde hem de juiste richting uit. Maarten maakte als jong kind heel veel sketches voor YouTube. Achter zijn rug schreef mama Cop haar zoon in op ‘In The Picture’ en de bal ging aan het rollen.

“Op een dag kwam er een mailtje binnen met de vraag auditie te doen voor de jongerenreeks WtFOCK. ‘Doe het nu gewoon, je hebt niets te verliezen’, zei ze. Ik ben gegaan, zonder grote verwachtingen, maar het lukte.”

Bio van Maarten Cop

Meer Over:

Maarten Cop Familie