.
Maarten Cop in Familie - aflevering 7102
zondag 25 december 2022

Maarten Cop: “Van het één is het ander gekomen”

En dat allemaal tijdens corona

De meeste van de Vlaamse televisiekijkers zullen Maarten Cop vooral kennen van zijn rol in ‘Familie’. Daarin speelt hij Jelle Van den Bossche. Maar dat is niet zijn allereerste acteerervaring. Hij speelde ook mee in ‘Hoodie’ op Ketnet.

En dat leverde hem niet alleen mooie ervaring op, maar ook een lief. Op de set leerde hij Stefanie kennen, die een edelfigurantenrol had.

“Tijdens de middagpauze raakten we aan de praat en vanaf het eerste moment was er een klik. Door corona hebben we elkaar heel goed leren kennen, ze was mijn knuffelcontact, en van het één kwam het ander. Ondertussen zijn we al drie jaar een koppel”, glimlacht Maarten in Story.

Samenwonen dat is nog niet aan de orde. En ook elkaar vaak zien, is niet altijd zo eenvoudig. Ze zien elkaar dan ook vaak alleen in het weekend.

“Op termijn willen we zeker gaan samenwonen, maar nu hebben we het allebei thuis nog veel te goed. En op die manier kunnen we ook sparen om later meteen een huis te kopen. Al ben ik wel heel zeker van mijn relatie met Stefanie.”