.
Maarten Vangramberen
maandag 17 juni 2024

Maarten Vangramberen: “Het vergt allemaal wat planning” 

Hij probeert er voor haar te zijn 

Tijdens de zomer is Maarten Vangramberen vaak lange tijd weg van huis. Daar zijn ze ten huize Vangramberen wel al aan gewend, al went het eigenlijk nooit dat ze elkaar moeten missen.

“Lange gezinsvakanties tijdens de zomer zitten er voor ons niet in, maar daar passen we een mouw aan. Zo zijn we in de kerstvakantie twee weken naar Zuid-Afrika geweest, en we zijn ook al gaan skiën. Die ene week dat er voor mij deze zomer géén sport op de agenda staat, de laatste week van augustus, trekken we met het gezin naar New York”, onthult Maarten zijn plannen in Story.

Daarmee brengt hij de grote droom van zijn zestienjarige vader in vervulling. Hij wilde altijd al graag eens naar Amerika gaan.

“En ook tijdens de Allerheiligen-vakantie trekken we er nog eens op uit met het gezin. Het is dus zeker niet zo dat ik niets leuks doe met Felix en mijn dochter Juliet, maar het vergt wel wat planning. Wanneer Juliet in augustus veertien wordt, komen ze mij opzoeken in Parijs tijdens de Spelen. Hopelijk zien ze de Belgen dan een medaille winnen.”

Bio van Maarten Vangramberen