.
Maike Boerdam
zaterdag 15 oktober 2022

Maike Boerdam: “Daarvoor mogen ze mij altijd bellen”

Wie weet zien we haar daar binnenkort

Als Betsy uit ‘Big en Betsy’ was actrice Maike Boerdam een graag geziene actrice in Vlaanderen. Maar ook in Nederland en Duitsland deed ze het bijzonder goed, misschien zelfs nog beter. Sinds kort is ze weer wat meer terug te vinden in Vlaanderen.

Ze woont nu in Den Haag, met haar zoon Luca. Maike en Luca’s vader zijn al een hele tijd niet meer samen. Ze zijn een jaar na de geboorte gescheiden. Gelukkig voor Luca zijn Maike en haar ex-man nog altijd goeie vrienden en gaan ze geregeld bij elkaar op bezoek.

Maar binnenkort is Maike dus te zien in een nieuwe productie van de Sven De Ridder Company, en daar kijkt ze heel erg naar uit.

“Ik voel me hier altijd welkom. Ik heb hier ook gestudeerd, hé. Toen ik in ‘Big & Betsy’ acteerde, zat ik in mijn derde jaar conservatorium in Gent”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Maar het blijft niet bij theater alleen, want ook op televisie zien we Maike dit najaar nog verschijnen. En dat smaakt al weer meteen naar meer. “Ze mogen me altijd bellen voor ‘Familie’. Dat lijkt me ook héél leuk!”

Bio van Maike Boerdam

Meer Over:

Maike Boerdam