.
Maksim Stojanac
dinsdag 4 juni 2024

Maksim en Hannah Mae meteen op de eerste plaats in Vlaamse airplay charts

Wat een prachtig duet

Onze eigen Maksim Stojanac en de Nederlandse zangeres Hannah Mae brachten vrijdag 23 mei hun nieuwe single ‘Ik Wil Dat Je Liegt’ uit. De samenwerking is nu al een groot succes, want na één week tijd is ‘Ik Wil Dat Je Liegt’ de meest beluisterde single op de Vlaamse radio. De single staat hiernaast op de 9de plaats in de Vlaamse Ultratop chart. Een straffe start!

Hannah Mae: “Ik ben voor ‘Wat Wil Je Van Mij’ met de Vlaamse zanger Metejoor veel in België geweest. Zo heb ik Maksim ontmoet. Toen ik ‘Ik Wil Dat Je Liegt’ schreef en er de vraag opkwam of het misschien een duet moest worden, kwam de naam van Maksim al snel naar boven. In songwriting vind ik het heel belangrijk dat je echt een klik met iemand hebt, dus zijn we een tijdje later samen de studio in gedoken. Dit bleek al snel helemaal goed te zitten.”

Maksim: “Ook ik kende Hannah al, ben grote fan van haar dus toen ze me het idee van ‘Ik Wil Dat Je Liegt’ liet horen was ik helemaal verkocht. Onze stemmen passen ook erg goed bij elkaar, soms lijken ze zelfs op elkaar in deze song.”

Maksim is in België bekend als acteur, presentator én natuurlijk zanger. Zijn singles ‘Zonder Mij’ en ‘Onder Invloed’ bereikten in Vlaanderen beide de gouden status en zijn meest recente single ‘Dat Hadden Wij Moeten zijn’ samen met Emma Heesters is ondertussen zelfs platina en piekte op #8 in de Vlaamse Charts. Maksim is een graag geziene gast op Belgische radio en TV. Op vrijdag 14 maart 2025 staat Maksim in de Ancienne Belgique.

Hannah Mae brak eind 2019 door met haar debuutsingle ‘Back To You’. Mede dankzij het gebruik in een PLUS-commercial werd de single een enorme radiohit. Daarna ging het snel. Veel optredens en schrijfsessies volgden, waarna Hannah besloot over te stappen op Nederlandstalig. Haar track ‘Wat Wil Je Van Mij’ samen met de Vlaamse zanger Metejoor werd een gigantische hit in Nederland én België. Ook met haar solosingle ‘Waterdicht’ bestormde ze de afgelopen maanden de top van de Nederlandse hitlijsten.

Bio van Maksim Stojanac

Meer Over:

Maksim Stojanac