.
Maksim
vrijdag 18 augustus 2023

Maksim kondigt clubtour aan

Tickets nu te koop!

Maksim is one to watch! De jonge blonde god beschikt over een ongelofelijke stem & fantastische moves. Dat bewees hij deze zomer op allerlei podia in Vlaanderen. Live spelen zit in zijn bloed en dus kondigt hij zijn eerste shows van 2024 aan. Op donderdag 15 februari staat Maksim in Het Depot in Leuven en op zaterdag 17 februari in Trix in Antwerpen. De ticketverkoop gaat gelijk van start via livenation.be.

Maksim Stojanac werd bij het grote publiek bekend als acteur die popular kid ‘Vince’ vertolkte in de Ketnet-serie #LikeMe en als de man die als imposante leeuw onthuld werd in VTM’s The Masked Singer. Vak- en publieksjury wist hij iedere aflevering opnieuw te charmeren. Zijn zelfgetitelde debuutplaat Maksim met singles “Zonder Mij”, “Vechten Voor Je”, “Jongens Huilen Toch Ook, Toch?” en “Alleen Met Mij” betekende het startschot van zijn carrière als soloartiest. Zijn jongste single “Onder Invloed” releaste hij afgelopen lente en gaat nog steeds stevig door in streamingcharts en op radio. Maksim dingt er zelfs mee naar de prestigieuze trofee van Zomerhit van het jaar!

Tickets voor de clubshows zijn onmiddellijk te koop via livenation.be en kosten €26. Early Entry packages zijn beschikbaar aan €69 en Meet & Greet packages aan €94. Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.

Bio van Maksim Stojanac

Meer Over:

Maksim Stojanac