.
Maksim
woensdag 7 september 2022

Maksim: “Natuurlijk is er soms eens ruzie”

Maar het is vooral plezier maken

Wanneer we naar ‘#LikeMe’ kijken zien we natuurlijk alleen maar het eindresultaat. We zouden wel eens kunnen vergeten hoeveel uren aan repetitie erin kruipen om alles tot een goed einde te brengen.

3 van de 6 grote sterren van ‘#LikeMe’ hebben ondertussen een solocarrière kunnen uitbouwen, maar de andere 3, Sali Haidara, Francisco Schuster en Lotte De Clerck zijn al minstens even getalenteerd als Pommelien Thijs, Camille en Maksim Stojanac.

“De voorbije jaren hebben we zo’n 250 keer opgetreden, 120 songs opgenomen, 120 choreografieën aangeleerd, enzovoort. Het gebeurde dat we 10 à 11 uur per dag repeteren om dat allemaal onder de knie te krijgen. Da’s hard werken, maar ik zie al die ervaring vooral als een groot cadeau”, zegt Maksim in Het Laatste Nieuws.

Het is hard werken, maar ook vooral heel erg genieten, en dat doet Maksim ook met volle teugen. Een les die bedenker Thomas Van Goethem de jongeren heeft geleerd.

“En dat lukt des te beter omdat de sfeer achter de schermen goed is. Er heerst een warm familiegevoel. Of er soms spanningen zijn? Da’s onvermijdelijk als je zo intens met elkaar samenwerkt. Maar hé, een familie die geen ruzie maakt, houdt niet echt van elkaar.”

Bio van Maksim Stojanac

Meer Over:

Maksim Stojanac