.
Maksim
maandag 30 oktober 2023

Maksim Stojanac: “Dat lijkt me fijn om te hebben”

Hij heeft geen studentenleven gehad

Maksim Stojanac is ondertussen niet alleen meer bij de kinderen erg populair, ook jonge meisjes en volwassen vrouwen kunnen de muziek van de zanger wel smaken. Of is het hen vooral om zijn knappe looks te doen?

"Mensen noemen me soms een knappe artiest. Heel lief, maar dat is niet wat je het liefst wil horen als artiest. Je wilt dat mensen naar je luisteren omdat je mooie muziek maakt of ze jou interessant of een leuk persoon vinden”, geeft Maksim toe in Nina.

Zo’n knappe man als Maksim, die ligt natuurlijk goed in de markt bij alle vrouwen. Al is de zanger momenteel toch vrijgezel. Al kan je wel zeggen dat de vrouw die hem weet te strikken veel geluk heeft.

“Ik geef vaak veel geld uit aan mijn vriendin. Ik geef haar dan heel veel. Ik geef haar eigenlijk alles wat ze wil”, lacht Maksim.

Voor zijn vrienden zou Maksim dan weer door het vuur gaan. Hij heeft veel vrienden, maar twee die heel erg veel voor hem betekenen. “Ik ben dankbaar voor hen, maar het lijkt me ook fijn om een grote vriendengroep te hebben. Het is een beetje jammer dat ik zoiets niet ken. Toen mijn leeftijdsgenoten hun studentenleven begonnen, werkte ik al vrij intensief. Ik trok me daarvoor een beetje terug. Dat heeft er wellicht iets mee te maken."

Bio van Maksim Stojanac

Meer Over:

Maksim Stojanac