.
Maksim Stojanac in Lisa - aflevering 56
zaterdag 9 april 2022

Maksim Stojanac: “Ik wil wel een talkshow presenteren”

Hij presenteert nu 'The Voice Kids'

Je debuut maken als presentator en al meteen bij ‘The Voice Kids’, je zou voor minder ontzettend zenuwachtig zijn. Maar bij Maksim Stojanac, bekend van ‘#LikeMe’ viel het volgens de rijzende ster allemaal bijzonder goed mee.

“Het is een grote show, maar ik ben de beste vriend van de kandidaten, dus moet alles vooral spontaan blijven. Ik mag dus gewoon mezelf zijn, al heb ik wel een beetje geoefend op mijn uitspraak. Als ik me te comfortabel voel, durf ik soms in het Antwerps te vervallen, en dat hoor je af en toe nog wel”, zegt hij in Story.

Zo’n presenteerdebuut doet Maksim al meteen smaken naar meer. “Wie weet doe ik ooit een talkshow? Het is wel fijn om de echte Maksim te kunnen laten zien: een normale, rustige en beleede jongen die af en toe de onnozelaar uithangt. Al wil ik dit wel blijven combineren met acteren en met mijn zangcarrière. Mijn agenda is goed gevuld maar ik raak niet overwerkt of uitgeblust. Omdat ik het allemaal graag doe. En geloof me; ik neem zeker niet alles aan.”

Bio van Maksim Stojanac

Meer Over:

Maksim Stojanac