.
Evi Hanssen
zaterdag 10 december 2022

Mama van Evi Hanssen zal haar geliefden moeten achterlaten

De kinderen hebben hun gezin, Staf komt alleen te staan…

Afscheid moeten nemen en geliefden achterlaten is iets waar niemand naar uitkijkt. In de podcast ‘Afscheidstournee van mijn moeder” vertelt Arlette over het afscheid dat nakende is en hoe ze daar in hun gezin mee omgaan.

Er wordt veel gepraat, er vloeien soms tranen maar er wordt ook gelachen. Op die manier verwerken ze nu al een beetje het verdriet dat er zal zijn eens Arlette er niet meer is.

Het feit dat de kinderen en kleinkinderen goed gesetteld zijn maakt het blijkbaar iets makkelijker om te gaan. “Als Evi alleen zou zijn of problemen zou hebben met de kinderen, zou ik het moeilijker vinden om te gaan, vertelt Arlette aan Gazet van Antwerpen.

“Staf (haar man) achterlaten vind ik wel heel moeilijk. Want de kinderen hebben hun gezin maar Staf komt alleen te staan”, onthult Arlette.

Drie van de kinderen zijn hun zolder of chalet al in orde aan het maken zodat hij daar kan gaan wonen. Voorlopig wil hij echter in het appartement blijven. “Toch doet het veel deugd om dat te weten”, bekent Arlette aan Gazet van Antwerpen.

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen