.
Kathleen Aerts en Steven
dinsdag 26 december 2023

Man van Kathleen Aerts: “Wat wij doen is geen zwaar werk”

Maar het is wel hun droomjob

Om hun droom in Zuid-Afrika te realiseren moest Steven Van Hoof zijn job bij de Federale Dienst Hondensteun opzeggen. Een serieuze carrièreswitch waar hij gelukkig nog geen dag spijt van heeft gehad.

“Ik heb nog geen enkele dag tegen mijn zin gewerkt. En ik ben blij dat ik nu voldoende nachtrust heb. Als politieagent werd ik 's nachts altijd dringend opgeroepen. In tegenstelling tot bij mijn werk bij de politie, zie ik nu vooral gelukkige mensen en hoor ik bijzondere vakantieverhalen. Van grootouders die met hun kleinkinderen op vakantie komen om hun zeventigste verjaardag te vieren tot terminaal zieke mensen die nog eens naar Zuid-Afrika willen komen of een huwelijksfeest in Kenia. We maken vaak dromen waar. Toeristen zijn soms wel veeleisend, maar bovenal zijn ze in vakantiestemming en dat maakt onze job leuk”, zegt hij in Tv Familie.

Kathleen en Steven zijn natuurlijk zelfstandige ondernemers, die werken natuurlijk hard en veel. Maar gelukkig voelt dat voor het koppel niet zo aan.

“Wat wij doen is geen zwaar werk. Misschien omdat het zo plezant is en omdat ik het samen met Kathleen kan doen. Toen ik nog bij de politie werkte - en Kathleen in het begin nog bij K3 zong - hadden we minder qualitytime. Nu onze kinderen ouder zijn, wordt het alleen maar makkelijker. Het voordeel van zelfstandig ondernemer zijn is dat ik mijn tijd zelf kan indelen. Ik wil er zoveel mogelijk voor mijn kinderen zijn. Als ze moeten voetballen sta ik op de eerste rij te supporteren. We reizen ook veel voor ons werk en nemen onze kinderen dan mee. Niet alleen in Zuid-Afrika, maar ook naar Rwanda, Tanzania, Namibië, Kenia... Ja, mijn geluksgevoel groeit hier nog elke dag!”

Bio van Kathleen

Meer Over:

Kathleen