.
Gio Kemper en Maori
vrijdag 26 augustus 2022

Maori & Gio Kemper zorgden voor één van leukste zomerdeuntjes

Wat een leuke single.

Euforische trompetten, sensuele beats, smeulende baslijnen en catchy vocals. De Belgische producer Maori is terug met hét anthem van de zomer. Samen met acteur en singer-songwriter Gio Kemper, bekend van onder andere de jongerenreeks 'Nachtwacht' (Ketnet) en 'The Masked Singer' (VTM), maakte hij de zomersingle 'Sunset Kinda Feeling'.
Maori en Gio Kemper zijn twee artiesten met een compleet uiteenlopende achtergrond. Eerstgenoemde ontleende zijn beats al aan de grootste nationale én internationale festivals en clubs. Maori draaide in het verleden op festivals zoals Tomorrowland, Parookaville en had tours in onder andere Monaco, Canada en Oman. Gio Kemper maakte het afgelopen jaar dan weer furore als 'Duiker' in 'The Masked Singer'. Daarnaast is hij al jaren een vaste waarde op podia in het hele land.

"De samenwerking heel toevallig tot stand gekomen. Ik ging langs bij een bevriende producer zijn studio, waar Gio toevallig aan het werk was. Zijn stem en persoonlijkheid zijn één en al energie. Hij straalt levendigheid en positiviteit uit, wat perfect past binnen de happy vibes van mijn eigen muziek". "Met enkele andere producers en songwriters zijn we de studio ingekropen en hebben we de volledige dag wat gejamd", pikt Gio Kemper in. "Daaruit is het nummer 'Sunset Kinda Feeling' ontstaan. Het is een verrassende combinatie. Ik wilde heel graag nog een keer een nummer in het Engels brengen. De samenwerking met Maori kwam dan ook op het perfecte moment. Met deze single laten we allebei onszelf van een andere kant zien." We zijn heel erg benieuwd naar de reacties van het publiek!", besluit Gio.

Bio van Giovanni Kemper

Meer Over:

Giovanni Kemper