.
News Image

Marco Borsato en Ali B zetten iets in gang: ook zij werden beschuldigd!

Het is een plaag in Nederland

Hoe zou het nog zijn met Marco Borsato. Marco werd aan het begin van 2022 beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en het rijden van een scheve schaats. Dat deed Marco volledig naar de achtergrond verdwijnen en het is het laatste jaar erg stil geweest rond de zanger.

Al die beschuldigingen en situaties hebben een grote invloed gehad op de carrière van Marco. Zijn muziek wordt amper nog gedraaid op de radio en wanneer er toch een nummer van hem wordt bovengehaald, blijkt dat bij veel mensen gevoelig te liggen.

De boycot in Nederland was natuurlijk het grootst, maar ook in Vlaanderen werd hij een tijdlang niet meer gedraaid op de radio. Ondertussen lijken enkele zenders hem toch weer te draaien, maar niet meer zo vaak als vroeger.

Voor Davina Michelle is het duidelijk. Zij scoorde samen met Marco en Armin van Buuren de monsterhit ‘Hoe het danst’. Maar dat nummer zal ze voorlopig niet meer zingen op haar optredens, schrijft Dag Allemaal.

De zaak van Marco, Ali B en Jeroen Rietbergen zette ook meteen wat in gang in Nederland. Plots werden meer en meer bekende mannen beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Zo hebben ook Danny de Munk, Lil Kleine en Thijs Römer een klacht op hun naam staan.

Hoe deze allemaal aflopen, dat valt voorlopig nog af te wachten. De mannen schreeuwen in ieder geval volop hun onschuld uit en hopen dat alles snel achter de rug is.

Bio van Marco Borsato, Ali B, Davina Michelle en Armin van Buuren