.
Margot Hallemans
woensdag 15 maart 2023

Margot Hallemans stelt fans gerust: 'I'll be back'

Actrice tijdelijk uit Familie.

Afgelopen maandag werd er in 'Familie' afscheid genomen van Hanne Van den Bossche. Hanne verdwijnt even uit de reeks en dat gebeurde op vraag van actrice Margot Hallemans. Die wou de kans om naar het trouwfeest van een vriendin gaan en wat van het leven te genieten en die kans kreeg ze van de makers van de soap.

De tijdelijke exit is écht maar tijdelijk, want binnenkort staat Margot al terug op de set van 'Familie'. Via Instagram stelt de actrice haar fans gerust, ze zijn nog niet van haar vanaf, integendeel zelfs.

"Mijn waanzinnige reis naar Zuid-Afrika is slechts een deeltje van mijn 3 maanden “sabbat”, die een tijdelijke exit voor mijn personage ‘Hanne’ betekent. Wel degelijk tijdelijk, want vóór de seizoensfinale zal ze al terug op het scherm te zien zijn. Noooo worries dus, allerliefste fans, I’ll be back 😘", schrijft Margot op Instagram.

"Een droom van een trouwfeest van mijn beste vriendin, hartverwarmend vrijwilligerswerk, vriendschap, liefde, zon, zee, bergen,... En niet te vergeten de ongelofelijk zalige vibe die Zuid-Afrika te bieden heeft. Wauw, wauw. Dit land heeft me meer gegeven dan ik had kunnen fantaseren! Het was één grote ervaring waar ik met een warm, dankbaar hart vol onvergetelijke herinneringen op terugkijk. 🥰", gaat Hallemans verder.

"Met opgeladen batterijen en veel spelgoesting zal ik in april terug op de set staan van ‘Familie’. Wie mij nu al mist op de buis, kan me zien in een totaal andere rol, namelijk die van de mysterieuze ‘Norah’ in het tweede seizoen van politiereeks ‘Fair Trade’.", besluit Margot Hallemans op Instagram.