.
Margriet Hermans
zaterdag 2 maart 2024

Margriet Hermans: “Als het nu niet lukt, geef ik op”

Ze probeert het al een tijdje

Micha Marah en Margriet Hermans zijn oude rotten in het vak. Zij draaien al vele jaren mee in de showbizz en hebben nog altijd tientallen optredens.

En wie wil optreden, moet er natuurlijk goed uitzien. Margriet is meer beginnen experimenteren met make-up en haar haar, maar het lijkt toch niet echt iets voor haar.

“Maar ons Celien is erger. Vaak kan ik het ook niet verdragen. Zelfs een simpele font de teint of kleurloze nagellak gaat me al snel op de zenuwen werken. Het gebeurt weleens dat we te veel kletsen, waardoor we uit het oog verliezen dat we binnen enkele minuten het podium op moeten. Gelukkig ben ik snel 'ready to go”, zegt Margriet in Primo.

Beide dames zijn 70 en hebben al veel mooie dingen mogen doen. Ze hebben zeker nog dromen en zijn nog altijd even ambitieus als vroeger. Maar ze zijn ook realistischer geworden.

“Mijn dochter Celien droomt luidop van het Sportpaleis, maar ik doe liever een intiem concert in een cultuurcentrum. De enige ambitie die ik nog heb, is dat ik voor VRT 1 een programma met senioren kan maken. Als het komend jaar niet lukt, geef ik het op.”