.
Margriet Hermans
zondag 18 december 2022

Margriet Hermans: “Chapeau hoe ze dat allemaal doet”

Ze staat deze maand in de Winterrevue

2022 was een pittig jaar voor Margriet Hermans. Na haar deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’ winde ze terug heel wat aan populariteit en is ze niet meer van de Vlaamse podia weg te slaan. Zo staat ze deze winter in de winterrevue van Stany Crets in Antwerpen.

“Toen ze me belden was mijn eerste reactie: oei oei, ga ik dat wel kunnen? En ik had het nog onderschat. Al die teksten vanbuiten leren! In een revue zap je van het ene naar het andere, van disco naar rock, van een grappige sketch naar een scène vol emotie”, lacht Margriet in Dag Allemaal.

Maar Margriet komt in een goed team terecht dat al volledig op elkaar is ingespeeld. En dat helpt wel voor iemand die iets minder ervaring heeft.

Al is het dit jaar wel zonder Ann Van den Broeck. Zij moet verstek geven om haar gevecht tegen kanker een kans te geven en dus werd voor de gelegenheid Ianthe Tavernier opgetrommeld.

“Gelukkig is de sfeer tijdens de repetities niet te beladen. Ianthe doet dat heel goed, chapeau hoe ze op korte tijd alles heeft ingestudeerd. Dat zijn getrainde machines hé, die jonge meisjes.”

Download onze app voor Android of iOS