.
Margriet Hermans
woensdag 31 augustus 2022

Margriet Hermans: “De mensen waren hier echt aan toe”

Ze beleefde een erg drukke zomer

Het is ondertussen al enkele weken geleden dat Margriet Hermans Zomerhit 2022 heeft gewonnen. Ze is ondertussen al bekomen van de overwinning en van de drukke zomer die ze achter de rug heeft.

De carrière van Margriet herbeleeft een heropflakkering en dat begint naast het vele optreden met een passage in ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’ als jurylid. En daar kijkt ze heel erg naar uit.

Maar het hoogtepunt van de voorbije maanden blijft toch Zomerhit. “Amai, wat ben ik zo gelukkig met deze trofee. Vooral omdat ik het totaal niet had verwacht. Ik was ervan overtuigd dat Pommelien Thijs zou winnen. Dat is een leuk liedje van een talentvolle meid.”

Maar niet Pommelien maar wel Margriet mag de troffee op haar schouw zetten. “Plots hoorde ik mijn naam vallen. Mijn geluk kon niet op. Toen ik op het podium kwam, scandeerde iedereen mijn naam. Ik was zo geëmotioneerd. Ik voelde zoveel warmte, respect en enthousiasme vanuit Vlaanderen.”

Margriet haar zomer kon dus niet meer stuk en ze hoopt dat er nog veel mooie zomers mogen volgen. “De mensen waren er ook echt aan toe na al die corona-miserie. Vlaanderen heeft nu twee maanden aan een stuk gefeest.”

Bio van Margriet Hermans

Meer Over:

Margriet Hermans