.
Margriet Hermans
woensdag 25 januari 2023

Margriet Hermans: “Een eigen tv-show? Laat maar komen!”

​​​​​​​Ze staat er voor open

Het zijn hoogdagen voor onze Vlaamse sterren. Niet alleen in de muziekindustrie worden er prijzen uitgereikt, ook bij de televisie worden de presentatoren, acteurs, televisiereeksen en nog zoveel meer in de bloemetjes gezet.

Wie dit jaar ook kans maakt op een MIA is niemand minder dan Margriet Hermans. Zij is genomineerd in de categorie Vlaams Populair.

Margriet is blij dat er zoveel prijzen worden uitgereikt en kijkt er heel erg naar uit. “De MIA’s worden uitgedeeld door de muziekindustrie, dat maakt het zo speciaal. Het zou nogal wat zijn mocht ik na Zomerhit en een Loftrompet ook nog naar huis gaan met een MIA. Al is er wel straffe concurrentie”, zegt ze in Tv Familie.

Maar Hermans is ook blij met prijzen als de Kastaars. Dat doet haar een beetje terugdenken aan ‘Het Gouden Oog’ van vroeger.

“Daar heb ik mooie herinneringen aan. Dat waren in feite de MIA’s en de Kastaars in één show. Ik heb er twee gewonnen, als tv-gezicht en zangeres. Maar nu ben ik geen tv-gezicht meer. En dat vind ik jammer. Het zou fijn zijn om daar eens verandering in te brengen. Opnieuw een eigen tv-show? Laat maar komen!”

Bio van Margriet Hermans

Meer Over:

Margriet Hermans