.
Margriet Hermans
vrijdag 3 juni 2022

Margriet Hermans haar langverwachte album 'Spiegelbeeld' is er!

Met al haar hits!

Het is alweer 17 jaar geleden dat Margriet Hermans een album uitbracht. Vandaag is het de dag dat ze 'Spiegelbeeld' uitbrengt! Als tv-persoonlijkheid was Margriet nooit weg uit de media, maar haar zangcarrière stond al die jaren minder in de kijker. Door haar opmerkelijke deelname aan “Liefde Voor Muziek” is Margriet echter weer helemaal terug als zangeres. Haar bewerkingen van “Spiegelbeeld’ van Suzan & Freek en “She’s After My Piano” van 2 Fabiola, wat nu “Lekker Blijven Hangen” heet, zijn echte klappers uit het VTM programma.

Door “Liefde Voor Muziek” kroop Margriet ook weer in de pen en samen met ervaren componisten en tekstschrijvers als Piet Goddaer (Ozark Henry), Diggy Dex, Marcel Fisser, Margriet’s dochter Celien en zelfs Hermans Brusselmans schreef zij 5 gloednieuwe songs. Deze staan naadloos naast het allerbeste dat Margriet in “Liefde Voor Muziek” bracht.

Natuurlijk mocht bij deze bejubelde comeback geen bloemlezing ontbreken van Margriets rijke muzikale oeuvre. Op CD 2 staan haar bekendste nummers zoals “Alle Mooie Mannen Zijn Zo Lelijk”, “Kathleentje” en “Laisse Rouler Les Bon Temps”, naast enkele minder bekende parels.

Koop hier deze release

Download onze app voor Android of iOS