.
Margriet Hermans
woensdag 1 februari 2023

Margriet Hermans: “Hij blijft iemand om naar op te kijken”

Ze is een grote fan

Het dateert al van de jaren 90 dat Margriet Hermans nog eens te zien was als tv-gezicht op onze Vlaamse televisie. Ooit beleefde ze topdagen en mocht ze verschillende programma’s presenteren, zoals haar eigen talkshow ‘Margriet’.

“En daar droom ik soms nog van. Maar dan een feelgoodshow, met leuke muziek enzo. Niet zoals ‘De Tafel Van Vier’. Ook al doet Gert dat fantastisch. Dat is het enige programma waar ik naar kijk. Ik neem er wel veel op, zoals ‘Eurosong’ laatst”, vertelt Margriet in Tv Familie.

Margriet is in elk geval heel enthousiast met de keuze voor Gustaph als winnaar van ‘Eurosong’. Zij gelooft in zijn kansen.

Maar veel televisie volgen dat doet Margriet niet. Het aanbod is zo groot, dat het een onmogelijke klus wordt om alles gezien te krijgen.

Maar net zoals Margriet fan is van ‘De Tafel Van Vier’ is ze ook erg grote fan van Gert Verhulst. De twee zaten vroeger samen vaak in ‘Zeg eens euh!’ “En nu staat Gert er nog steeds. Hij blijft iemand om naar op te kijken. Hoge bomen vangen veel wind, en ook Gert bleef niet gespaard van kritiek. Maar hij doet het toch maar.”

Bio van Margriet Hermans

Meer Over:

Margriet Hermans