.
Margriet Hermans
zaterdag 23 maart 2024

Margriet Hermans: “Ik was een beetje achterdochtig”

Ze bleef wel lang met hem praten

Om de liefde van Margriet voor zich te winnen heeft haar man Frank heel lang moeten volhouden. Hij was stapelverliefd op haar en heeft zelfs geprobeerd om haar meermaals bloemen af te geven. Maar die werden achtergehouden door iemand uit Margriets entourage.

“Frank had een serieuze boon voor mij en ik begreep dat niet meteen. Ik was 'n vrouwmens van meer dan 100 kilo. Maar goed, tijdens een optreden op de zeedijk in Mariakerke zag ik ineens een man in het publiek staan met een heel leuk hondje, 'n bostonterriër. Toen ik met mijn ogen de leiband volgde, kwam ik bij Frank uit. (lacht) Na het optreden kwam hij naar mij toe en vroeg hij mij mee uit eten”, blikt Margriet terug in Dag Allemaal.

Margriet kon die avond niet mee uit eten, maar ze hebben die avond wel telefoonnummers uitgewisseld. Maar Margriet zag Frank sneller terug dan verwacht.

“Nog vóór ik hem kon bellen, zag ik hem terug bij de opnamen van een radioprogramma van Ro Burms. Ik dacht: ho, da's die man met zijn bostonterriër, en ik heb aan de security gevraagd hem tot bij mij te brengen. Die middag hebben we voor het eerst 'n lang gesprek gevoerd. Opnieuw nodigde Frank mij uit om iets te gaan eten, maar ik was 'n tikje achterdochtig.”

Bio van Margriet Hermans

Meer Over:

Margriet Hermans