.
Marina Wally
vrijdag 11 augustus 2023

Marina Wally: “Een fan doet zoiets niet” 

Maar wie dan wel? 

Marina Wally heeft nog niet veel geluk gehad met de grafsteen van haar vader. Ze had gehoopt dat het graf van haar vader vele fans zou trekken, maar dat ging allemaal nog niet vanzelf.

Het duurde maar liefst zeven maanden voordat het graf in2016 een grafzerk kreeg. En dat omdat hij bij zijn vrouw Mariette werd bijgezet. In het begin kwamen er veel fans zijn graf bezoeken, en dat bleven ze doorheen de jaren ook verder doen.

Toch wisten ook vandalen nu het graf te vinden. Dat het geen fans zijn van Eddy, daarvan zijn Marina Wally en haar beste vriendin Marleen van overtuigd.

“Ik kan me niet voorstellen dat een van de fans zoiets zou durven doen. Het is telkens een steek in het hart van zijn Marinaatje”, klinkt het bij Marleen in Dag Allemaal.

Ook aan het voormalige huis van Eddy is er al regelmatig iets gestolen. Zo vaak zelfs dat er nu hoge hekken voor het huis staan. Eddy heeft Marleen altijd gezien als een tweede dochter en ze zal dan ook blijven vechten voor Marina. “Ik heb hem beloofd dat ik altijd voor haar zou zorgen als hij er niet meer is, en dat zal ik ook doen!”

Bio van Marina Wally en Eddy Wally