.
Marina Wally
zondag 19 februari 2023

Marina Wally: “Geen tijd om te klagen”

“We waren altijd bezig”

Het gemis bij Marina Wally is nog steeds groot. Haar vader Eddy overleed in 2016 en nog elke dag gaat ze naar Villa Wally om het huis wat op orde te houden.

Zij cijfert zichzelf altijd weg. “Zo ben ik nu eenmaal. Ik zit eerder met anderen in dan met mezelf. Maar ik ben wel een beetje bang, ja”, onthult Marina in Primo. Ze sukkelt namelijk al een paar jaar met haar gezondheid en moet dringend een aantal onderzoeken laten uitvoeren.

“Ik had geen tijd om te klagen. Door papa’s marktkraam met sacochen en onze feestzaal moest er altijd gewerkt worden. We waren altijd bezig”, aldus Marina.

Van verwennerij was er dus zeker geen sprake, ook al was Marina enig kind. “Ik heb heel veel moeten werken. Maar papa bracht wel altijd iets voor me mee. Als hij naar het buitenland ging, bracht hij me ’n vestje of een paar schoenen mee”, biecht Marina op aan Primo.

Eens bekend werd dat Marina in de voetsporen van haar vader zou treden, was Eddy super trots en gelukkig want het was zijn grootste droom dat zijn dochter ook op het podium zou staan.

Bio van Marina Wally en Eddy Wally