.
News Image

Marktkramers promoten Jo Vally

Medewerkers fanshop spreken over hun idool.


Meestal staan de artiesten in de schijnwerpers, maar de andere medewerkers blijven vaak in de schaduw staan. De “Krant van West-Vlaanderen” bracht een mooi artikel over twee mensen die de fanstand van Jo Vally bemannen. Het koppel Fabienne en Luc wilden graag hun verhaal delen.



Fabienne is marktkramer en ooit combineerde ze dat met een café in Ruddervoorde. Eigenlijk is dit koppel nog maar een viertal jaar samen fan van Jo Vally. Fabienne was een nog grotere fan van het veldrijden, maar net toen was er ook een show van Jo Vally waar haar man Luc absoluut naartoe wou gaan. Uiteindelijk ging Fabienne toch maar mee, ook al was dat toen nog niet uit volle overtuiging. Daarna veranderde deze mensen hun leven compleet en staat zowat alles in het teken van deze Vlaamse zanger. Er werden al snel banden gesmeed met andere fans en uiteindelijk is Luc voorzitter geworden van de fanclub en bemannen ze samen de fanstand sinds mei 2015. Uiteraard hebben Fabienne en Luc merchandising in huis, maar dat wordt niet tentoongespreid in hun living of keuken.



Als Jo een nieuw album op de markt brengt, dan zal hij het in deze fans hun kraam gaan promoten. De bezoekers zijn ook tevreden dat ze dan een BV te zien krijgen. Mensen die de cd kopen worden ook nog eens getrakteerd op bubbles. Sommige klanten vragen nu al wanneer er een nieuw album van Jo Vally zal verschijnen. In het najaar van 2016 zal die er trouwens zijn.

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally