.
Mart Hoogkamer
vrijdag 8 april 2022

Mart Hoogkamer heeft spijt: “Ik heb die rap laten vervangen”

Ze hebben allemaal een betekenis

Wie dacht dat Fabrizio Tzinaridis veel tattoos had, heeft de Nederlandse zanger Mart Hoogkamer nog niet goed bekeken. De zanger die vorig jaar een hit scoorde met ‘Ik ga zwemmen’ heeft amper nog een plekje vrij op zijn lichaam voor nog meer tattoos. En toch zit er achter veel van die tattoos een verhaal verborgen.

“De tattoos staan symbool voor wie ik ben en waar ik vandaan kom. Elke speciale gebeurtenis en elke geliefde werd/wordt geëerd met een tatoeage. Namen van vriendinnen, de foto van mijn opa, geliefde songteksten… Elke tattoo heeft een speciale betekenis voor mij”, zegt Mart in Tv Familie en de Nederlandse krant AD.

Heel wat mooie betekenissen dus op het lichaam van Mart. Maar toch ook enkele tatoeages waar hij spijt van heeft. “De naam van mijn ex heb ik snel laten bedekken met een andere tekening en ook mijn eerste tatoeage was een vergissing. ‘Klein pikkie’ liet ik toen zetten, na een verloren weddenschap. Maar ook deze heb ik ondertussen laten bedekken met een andere tatoeage.”

Bio van Mart Hoogkamer

Meer Over:

Mart Hoogkamer