.
Martijn uit Boer zoekt vrouw
vrijdag 22 maart 2024

Martijn uit Boer Zkt Vrouw: “Dat zou te veel geweest zijn”

Dat speelt ook een belangrijke rol

Verschillende boeren gaan terug op zoek naar de liefde en dat met behulp van Dina Tersago in ‘Boer Zkt Vrouw’. Een van hen is melkveeboer Martijn uit Bree. Al in de eerste aflevering liet hij zijn interesse blijken in drie dames.

“Eerlijk gezegd twijfelde ik erover om nog één meisje extra op de boerderij te laten logeren. Maar dat zou waarschijnlijk te veel zijn geweest om de aandacht te verdelen”, bekent hij in Tv Familie.

Nu hij al een dertiger is, merkt de boer dat zijn verwachtingen en prioriteiten zijn veranderd tegenover vroeger. Als twintiger ben je immers nog heel flexibel.

“Daarna spelen je levenservaring én je rugzak vol emotionele bagage steeds meer een rol in hoe je de liefde ervaart en je met uitdagingen omgaat. Zeker wanneer je gekwetst werd, wil je niet dat oude patronen weer de kop opsteken. Ook jezelf openstellen wordt moeilijker als je meer bagage meedraagt. Het vereist extra moed en inspanning om vertrouwen te geven. Mensen van mijn leeftijd bouwen sneller een muur om zich heen. Maar ook de maatschappij is veranderd.”