.
Martijn uit Boer zoekt vrouw
vrijdag 7 juni 2024

Martijn uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Die ruzie kwam niet zo ongelegen” 

Anders had hij het nooit geweten 

Een van de meest ongemakkelijke situaties in ‘Boer Zkt Vrouw’ was toch wel het moment waarop er een catfight aan de gang was tussen Lynnsie en Lisanne, de kandidates van boer Martijn. Dat de twee elkaar maar moeilijk konden uitstaan, dat was snel duidelijk.

“Toch kwam die ruzie niet ongelegen. Als we een namiddag waren gaan fietsen, was dat leuk geweest, maar dan had ik niemand leren kennen. Nu verwijten mensen mij dat ik stond toe te kijken zonder in te grijpen, maar ik wilde weten hoe ze het conflict zouden oplossen”, zegt Martijn in Dag Allemaal.

Uiteindelijk koos de boer voor Lisanne en dat maakte heel wat reacties los bij de kijkers. Zo schreven mensen dat hij onder de sloef zou liggen.

“Martijn verwijten ze dat hij de verkeerde beslissingen nam, maar bij mij wordt op de sociale media echt op de man gespeeld. Het lijkt wel alsof ik de slechterik ben, terwijl ik alleen maar heel eerlijk ben geweest. Er zijn toch nog boeren die geen lief vonden, zijn zij dan ook slechteriken”, pikt boerin Sanne daar op in.