.
Martin Heylen
vrijdag 27 september 2024

Martin Heylen: “Dat ben ik zeker van plan”

Maar hij blijft ook doorgaan

Hardwerkende mensen hebben vaak van één ding spijt wanneer ze op hun sterfbed liggen. Sommigen hadden graag wat meer tijd vrijgemaakt voor hun geliefden. Iets waar Martin Heylen zich niet schuldig aan zal proberen te maken.

“Ik ben van plan om wat meer tijd voor mijn vrienden te maken. Chris, m'n vrouw, en ik komen op een leeftijd waarop we geregeld vrienden, vriendinnen en familie zien wegvallen. We hebben al meer dan eens afscheid moeten nemen. Maar stoppen met vertellen, dat ga ik nooit doen. Da's mijn natuur, en de natuur kan je niet tegenhouden”, klinkt het in Dag Allemaal.

Er zal natuurlijk wel een moment komen waarop de natuur hem wel zal tegenhouden, want nu al krijgt hij af en toe signalen die zeggen dat het genoeg is geweest.

“Zo sta ik regelmatig op met rugpijn bijvoorbeeld. Ik kan me daarmee verzoenen. Het lichaam heeft z'n leeftijd. Maar je geest, die kan je grootste vijand worden. Als je altijd maar blijft gaan, wreekt zich dat ooit. Het is geen toeval dat het aantal burn-outs exponentieel toeneemt.”

Bio van Martin Heylen

Meer Over:

Martin Heylen