.
Martine Jonckheere
woensdag 27 september 2023

Martine Jonckheere: “Het was een harde leerschool”

Maar er waren ook connecties

‘De Verraders’, het is leuk om naar te kijken, maar het is vooral een erg pittig spel. Dat kan ook actrice Martine Jonckheere bevestigen. Zij is dit jaar één van de bondgenoten in het programma.

Tijdens haar deelname heeft Martine ook veel tijd gehad om na te denken. Dat heeft haar toch ook heel wat nieuwe inzichten opgeleverd.

“Het was een uitdaging om te ontdekken of ik goed in een nieuwe groep zou liggen. Na alles wat er gebeurd is bij ‘Familie’, begon ik soms te twijfelen aan mezelf. Maar bij ‘De Verraders’ had ik met iedereen, zowel met de mannen als de vrouwen een heel goed contact”, klinkt het in Story.

Het contact was zelfs zo goed dat Jonckheere er ook enkele nieuwe vriendschappen aan heeft overgehouden en dat ze nog eens echte vriendinnen heeft gemaakt.

Jaloezie is bij het beroep van Martine niet te vermijden, maar leuk is het natuurlijk nooit. “De dynamiek in een groep is en harde leerschool en er zijn altijd wel mensen met wie het contact wat stroever verloopt. Maar ik had wel meteen een klik met Imke Courtois, die ik nog nooit ontmoet had.”

Bio van Martine Jonckheere