.
Martine Jonckheere in Familie
zaterdag 15 juli 2023

Martine Jonckheere: “Ik dacht dat ik het slechter deed”

Het viel best mee

Er wordt altijd wel wat lacherig gedaan over comedy in het theater. Ook op televisie worden comedyreeksen niet altijd geapprecieerd. Nochtans zijn comedyreeksen op televisie vaak de best scorende reeksen. Denk maar aan ‘Fc De Kampioenen’ en ‘De Kotmadam’.

Deze zomer haalt VTM ook nog eens ‘Verschoten & Zoon’ vanonder het stof. Een serie waarin onder andere Martine Jonckheere een belangrijke rol heeft gespeeld.

“Ik heb pas nog eens naar een aflevering van ‘Verschoten & Zoon’ gekeken en ik moest toegeven, in mijn herinnering deed ik het slechter”, lacht Martine in Dag Allemaal.

Martine is niet altijd even overtuigd dan zichzelf en haar acteerprestaties en soms vindt ze het zelf slechter dan het eigenlijk is.

“Ik heb soms een minderwaardigheidscomplex. Zeker op theatergebied, want het is al zolang geleden dat ik nog op de planken heb gestaan. Die ontslagen… dat zijn mokerslagen die me onzeker hebben gemaakt. Het is zo fijn als je in elkaar ogen kijkt en connectie hebt, en voeding kan geven aan elkaar.”