.
Martine Jonckheere
dinsdag 17 januari 2023

Martine Jonckheere: “Ook mijn tweede borst moet geamputeerd worden”

Het zit haar écht niet mee.

Gewezen Familie-actrice Martine Jonckheere was maandagavond te gast in het Play4-showbizzprogramma ‘Play Café’ dat gepresenteerd werd door Tatyana Beloy en Celine Van Ouytsel.

In het programma vertelde Jonckheere openhartig over haar borstkanker waarmee zij voor de tweede keer de confrontatie moet aangaan.

Maandag kreeg de actrice te horen dat een tweede amputatie noodzakelijk is, de ingreep is aanstaande vrijdag gepland. Geen tijd te verliezen. De actrice is er niet echt gerust in, dat heeft mede te maken met de nachtmerries die zij heeft.

Martine wil het nieuws met de wereld delen om iedereen bewust te maken van het feit dat onderzoeken héél belangrijk zijn. Door eer snel bij te zijn kan erger vermeden worden.

Jonckheere werd bij ‘Familie’ ontslagen en vertelde in het showbizzprogramma dat zij van bijna niemand van haar ex-collega’s nog iets gehoord heeft. Sandrine André en Caroline Maes namen wel contact met haar op, ook van onder andere Janine Bischops kreeg zij een berichtje. Maar telkens ervaart Martine hetzelfde: niemand weet eigenlijk hoe ze het gesprek moeten aangaan, reageert de gewezen ‘Familie’-actrice.

Bio van Martine Jonckheere, Tatyana Beloy en Celine Van Ouytsel