.
Martine Jonckheere
woensdag 11 september 2024

Martine Jonckheere: “Ze zou teleurgesteld kunnen worden”

Ze kwamen goed overeen

Kim Kay heeft altijd veel steun gehad van John Terra, zanger en ontdekker van de zangeres. Maar ze vergooide haar kansen en John heeft de samenwerking moeten loslaten. Daarna was het ook voorbij met de carrière van Kim.

John heeft altijd graag samengewerkt met Kim, zolang het goed ging. En ook Martine Jonckheere heeft een tijdje samengewerkt met Kim. Ze speelden samen in ‘Verschoten & Zoon’.

“We hadden een fijne band. Ik zag meteen dat ze gemaakt was voor de showbizz. Ze deed echt haar best om goed te acteren en stelde zich nederig en leergierig op. Geloof me: da's niet altijd het geval als niet-acteurs een rol krijgen in een tv-reeks. En ze wil nu een comeback maken, zeg je? Ik begrijp dat ze daarvan droomt, maar ik zou het haar niet echt aanraden”, zegt Martine heel eerlijk in Dag Allemaal.

De showbizzwereld is niet meer zoals vroeger en is zelfs harder dan ooit. Er is in al die jaren ondertussen veel veranderd.

“Ze zou misschien teleurgesteld kunnen worden, en dat verdient ze niet. Ik heb haar lang niet gezien, en daarom stuurde ik haar eens een berichtje. Want bij mij is het niet 'uit het oog, uit het hart'. Jammer genoeg heeft ze niet gereageerd. Ik hoop alleszins dat ze goede raad krijgt en niet nog eens gekwetst raakt.”