.
Martine Prenen
dinsdag 20 juni 2017

Martine Prenen al drie maanden lang in boekentop-10

Het boek van Martine Prenen scoort.


‘Menopower. Energiek en vol kracht door de menopauze’ van Martine Prenen staat ondertussen al drie maanden lang onafgebroken in de boekentop-10 van de Standaard Boekhandel én is al aan zijn zesde druk toe. Het boek was meteen na zijn release een bestseller.



Niet alleen Martine Prenen, maar duizenden Vlaamse vrouwen geven hiermee aan dat de menopauze niet iets negatiefs is, maar net een nieuwe levensperiode met héél véél nieuwe opportuniteiten. Zeg dus niet langer menopauze, maar wel menopower!



Wie dacht dat de menopauze iets is voor hysterische vrouwen met rode hoofden, appelflauwtes en mood swings, heeft het dus mis. Martine Prenen neemt je in haar boek Menopower mee op haar zoektocht naar wat de menopauze nu écht met je lichaam doet en toont aan dat geen enkele vrouw bang hoeft te zijn voor die hormonen-rollercoaster. Met een heleboel praktische tips, de juiste info en adviezen van experts en artsen kunnen alle vrouwen aan de slag om energiek en vol kracht de menopauze te doorkomen én er zelfs een super positieve periode of nieuwe start van te maken.