.
Jelmont en Martine uit B&B Zoekt Lief
woensdag 4 september 2024

Martine uit ‘B&B Zoekt Lief’: “Dan toonde hij zijn chamante kant” 

Tot de camera’s weg waren 

Dat Jelmont geen partner overhoudt aan ‘B&B Zoekt Lief’, daar bestaat geen twijfel over. Hij maakte zich alles behalve populair bij de geïnteresseerde vrouwen en zij kregen al snel spijt dat ze naar Portugal waren vertrokken.

Zo kregen Rose en Martine van het ene moment op het andere te horen van Jelmont dat Rose de B&B moest verlaten. En dat terwijl Martine ervan overtuigd was dat er iets moois tussen Rose en Jelmont bloeide.

“Voor de camera's toonde hij zich nog van zijn charmante en galante kant. Maar buiten beeld was hij ongenietbaar. De crew was al weg, ik bleef alleen met hem achter. Het begon nog redelijk, we aten de pizza die ik betaald had, hij dronk veel. Ik denk dat hij al een fles porto op had, en er kwam nog anderhalve fles wijn bij”, begint ze haar verhaal in Dag Allemaal.

Martine vroeg waarom Jelmont naar Portugal was verhuisd en daar kreeg ze te horen dat hij een therapeutisch centrum had in Nederland en dat hij was belazerd door een vennoot en failliet was.

“Maar dat bleek gelogen, hij baatte die zaak gewoon uit met zijn vrouw van wie hij intussen gescheiden is. Ik voelde ook dat er iets niet klopte. Dat hij in Nederland veroordeeld zou zijn voor ontucht met patiënten, wist ik helemaal niet.'”