.
News Image

Marvin en Louise toch geen koppel?

Werden makers van Temptation Island bedot?

 


We hebben al vaker het gerucht gehoord dat Marvin en Louise nooit een koppel zijn geweest, maar dat werd steeds ontkend. Het Nederlands magazine “Revu” ging in Brugge op onderzoek uit. We hadden eerder al wel vernomen dat de opnames van “Temptation Island” uitgesteld moesten worden. In laatste instantie had een koppel om privéredenen afgehaakt. Marvin Ndiribe en Louise Coffyn werden dan mogelijk als noodoplossing gecontacteerd door de mensen van het productiehuis.





Het Nederlands weekblad had gesproken met iemand die Marvin heel goed kent via het uitgaansleven en die hem ook nog kent van jeugdkampen vroeger. En die Marvin blijkt altijd al een playboy te zijn geweest. Volgens de bron van het weekblad had Marvin een relatie met een Aziatische studente op het ogenblik dat de opnames begonnen. In november kon zijn werkelijke vriendin een paar maanden gaan studeren in Valencia. Hiervan zou Marvin misbruik hebben gemaakt om toch deel te nemen aan “Temptation Island”. Vlak voor de opnames startten hoorde die Aziatische dame dat haar Marvin ging deelnemen aan dat programma en ging ze verhaal halen bij het productiehuis en meldde ze dat niet Louise een relatie had met Marvin, maar dat zij ermee een stel vormt. Het productiehuis reageerde wel dat ze die roddel ook hadden gehoord, maar dat Marvin en Louise vrijwillig meededen als koppel.



Hebben Marvin en Louise iedereen in de maling genomen? Ging het hun alleen om de mooie reis en het geld of waren zij toch een koppel?


Bio van Marvin Ndiribe en Louise Coffyn