.
News Image

Massive Attack in AB

Massive Attack geeft een exclusief concert in de Ancienne Belgique!

Sinds het begin van de jaren '90 is Massive Attack de ultieme verdediger van uitdagende muziek. Door een avontuurlijke parcours af te leggen hebben ze onvermoeibaar grenzen overschreden en blijven ze meespelen met de groten van deze wereld. Na overweldigende sets op Les Ardentes en Cactusfestival bleef de naam Massive Attack terecht over de tongen rollen. Magistrale sets met de tijdloze hits 'Teardrops' en 'Unfinished Sympathy' die tandafdrukken achterlieten in de ziel van elke bezoeker. Een concert van deze pioniers is een totale live-ervaring, met muziek die tot in de details perfect wordt uitgevoerd en de beruchte beeldschermen die (ge)nadeloos aansluiten bij de sfeer die wordt gecreëerd. Pure verwennerij voor de zintuigen.

Massive Attack komt terug voor een uiterst exclusief clubconcert in Ancienne Belgique. Een absolute uitzondering voor een zaal met deze beperkte capaciteit en bijgevolg ook onacceptabel om dit te missen.

Massive Attack komt op 9 september naar de AB in Brussel De ticketverkoop start op donderdag 14 augustus aanstaande om 11 uur en dat via de website van de Ancienne Belgique.

Bio van Massive Attack

Meer Over:

Massive Attack