.
Mathias Coppens
zaterdag 11 november 2023

Mathias Coppens: “De winnaarsmentaliteit komt snel naar boven”

Ze geven zich volledig

r zijn heel wat programmamakers, acteurs, actrices, presentators en presentatrices die liever niet naar hun programma’s kijken wanneer ze worden uitgezonden. Mathias Coppens is daar iemand van.

“Ik ga volledig voor een programma, maar eenmaal dat bedacht, gefilmd en gemonteerd is, laat ik het graag los. Ik haal nog wel voldoening uit het feit dat mijn oudste zoon en dochter me komen vertellen dat ze naar 'The Big Bang' gekeken hebben en de aflevering leuk vonden. Maar als ik op zaterdagavond zou moeten meekijken naar 'The Big Bang'... Dat zou aanvoelen als werken”, bekent hij in Primo.

Er zijn al heel wat BV’s de revue gepasseerd tijdens de programma’s van Staf en Mathias. En in tegenstelling wat je zou denken, houden ze zich niet in en smijten ze zich elke keer vol overgave.

“Aanvankelijk is er misschien nog wat koudwatervrees. Maar eenmaal het startschot gegeven is, komt die winnaarsmentaliteit sowieso bovendrijven. Als eerste een 'big bang' veroorzaken blijkt in de praktijk al snel belangrijker dan de mogelijke gevolgen. Maar Staf en ik proberen er natuurlijk wel voor te zorgen dat alles veilig is. Zodat de kandidaten heelhuids naar huis kunnen en niet in de lappenmand belanden.”

Bio van Mathias Coppens

Meer Over:

Mathias Coppens